Logo Nuevo Mundo

Prometric- testikeskus Helsingissä

Updated November 30th, 2020, at 12:00 Local time in Helsinki

Testing Updates due to COVID-19

Prometric Test Center in Helsinki in OPEN

Kielikoulu Nuevo Mundo on virallinen Prometric- testikeskus.

Testikeskuksessamme voit suorittaa lukuisia arvostettuja ja työelämän edellyttämiä sertifiointeja sekä erilaisia testejä jatko-opiskelujen vaatimuksiin. Prometricin testivalikoimassa on satoja eri testejä eri asiakkailta, mm. suositut:

  • • EU:n EPSO –virkamieskilpailut
  • • GBCI:n LEED -testit
  • • ETS:n GRE-testit
  • • TOEFL iBT -kielitestit

Olemme myös auktorisoitu lääketieteen USMLE -testien (Step1 ,Step2) tarjoaja!


Varaukset

Testikeskuksemme ei vastaanota varauksia eikä maksuja testeihin. Voit rekisteröityä ja varata sinulle parhaiten sopivan testiajankohdan joko Prometricin

-sivuilla online-rekisteröintinä tai soittamalla Hollannissa sijaitsevaan Prometricin varauskeskukseen:

Puhelin +31 320 239 540.

Huom.! Varaa hyvissä ajoin paikkasi, paikat täyttyvät yleensä varsin nopeasti.


Sijainti

Testikeskuksemme sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu "luovan teollisuuden ja osaamisen keskittymä", osoitteessa:

Arabiankatu 12

00560 Helsinki.

Sertifiointi- ja tasotestaukset pidetään yleensä 1-2 kertaa viikossa klo 09:00 -13:30 keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmävarauksille tarvittaessa järjestämme myös muina päivinä. TOEFL iBT -kielitestit pidetään perjantaisin ja lauantaisin.

7. kerroksessa sijaitsevaan testikeskukseemme pääset joko portaita ylös tai hissillä Arabianportaalin liikekeskuksen ala-aulasta. Se on hissiltä heti oikealle.

HSL Reittiopas kertoo kulkuyhteydet.

Saavu paikalle viimeistään noin 20 minuuttia ennen testin alkamista, mukana on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus (EU-maiden kansalaisilla passi, ajokortti tai kansallinen henkilökortti, muiden maiden kansalaisilla passi). Kaikki testit tehdään tietokoneella ja kaikki testeissä tarvittavat apuvälineet saat paikan päällä. Prometricin testikeskuksessa on lukollisia säilytyslokeroita, joihin voit jättää omat tavarasi ja laukkusi testin ajaksi. Voit myös ottaa omia eväitä nautittavaksi mahdollisella testitauolla.