Yrityskohtaiset kielikurssit

Yrityskohtaiset kielikurssit ovat ovat osa asiakaskohtaista ja räätälöityä koulutusta. Ne ovat aina asiakkaan ja Kielikoulu Nuevo Mundo:n yhteinen projekti.

Ryhmäopetus sopii työyhteisöille, jotka ovat kielellisesti samalla tasolla ja tarvitsevat aihesisällöllisesti samantapaista opetusta.

Ennen koulutuksen alkua opiskelijoiden kielitaidon eri osa-alueiden hallinta testataan kirjallisella ja suullisella tasotestauksella. Opiskeluohjelma, aikataulu ja oppiaineisto suunnitellaan opiskelijoiden kielitason ja tarpeiden perusteella.

Tasotestauksen perusteella opiskelijat jaetaan 2-10 hengen ryhmiin. Opetuksen etenemisvauhdin päättää ryhmä.

Kurssin aikana tehdään väliarviointi, eli osallistujilta kerätään kielikurssin puolivälissä palaute, jonka perusteella kurssia voidaan edelleen kehittää.

Kielet

Järjestämme espanjan, englannin, italian, kiinan, portugalin, ranskan, ruotsin, venäjän, saksan ja suomen kielikoulutusta asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöimällä.

Väliarvioinnin yhteenveto ja läsnäoloraportti toimitetaan asiakkaan yhteyshenkilölle.

Koulutuksen päätyessä kurssin tilaaja saa koulutusraportin ja oppilasarvion. Kurssin osallistujat saavat kurssitodistukset.

Opetus tapahtuu joko asiakkaan luona tai koulumme tiloissa.

Katso myös:

- yksityisopetus
- intensiiviopetus


Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!