Kielten opetus verkkotapaamisten välityksellä

- Oletko huolissasi lasten kielikokeiden pisteiden laskusta tai oppimistulosten laskusta?

 

- Etsitkö tukiopetusta lapsellesi, jotta voisit tehdä omaa työtäsi rauhassa?

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus tarttua tilaisuuteen ja opiskella kanssamme asiantuntijoiden ohjauksella tai tarjota tätä opiskelumahdollisuutta yrityksen henkilökunnalle, lapsille tai sukulaiselle lähtemättä kotoa.

Oletko haaveillut aikaan ja paikkaan sitomattomasta opiskelusta? Nuevo Mundon verkkotapaamisten välityksellä tarjoama yksityisopetus on paras ratkaisu sinulle, joka haluaa menestyä työelämässäsi tai vaikkapa yo-kirjoituksessasi, pääsykokeissa, seminaareissa tai yrityksesi esittelyssä.

Kielten opetus verkkotapaamisten välityksellä on monimuotoista. Koulutussuunnittelijamme laativat jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen suunnitelman, jolla asetetut tavoitteet saavutetaan! Opiskelussa hyödynnetään oppikirjoja, kirjallista materiaalia, äänitteitä ja verkko-opiskeluun tarkoitettuja julkaisuja. Kurssin aikana voidaan kirjoittaa erilaisia tehtäviä ja esseitä, joka opettaja tarkistaa ja antaa jatkuvaa palautetta.

Verkkotapaamiset järjestetään esim. Skypen, Facetimen, Teamsin tai go-to-meeting välityksellä. Teemme sekä kirjoittamiseen että puhumiseen liittyviä harjoituksia intensiivisesti, ja sovimme verkkotapaamiset säännöllisesti noin viikon välein. Kurssilla uusia ohjelmia ei tarvitse asentaa, tarvitaan vain Internetyhteyden ja tietokoneen, puhelimeen tai tabletin.

Perinteisten kurssien vuorovaikutuksen muodot ovat käytössä verkkokursseillakin: oppijat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalle, käydä keskusteluja tai tehdä ryhmätöitä. Kaikki nämä keinot tukivat oppimista ja motivoivat opiskelijoita. Verkkotapaamisilla suullinen kielitaito kehittyy melkein samalla tavalla kuin lähikontaktissa.

Kurssilla voit harjoittaa kielitaidon jokaista osa-aluetta mielenkiintoisten ja ajankohtaisten materiaalien parissa. Erikoissanasto voit myös valita minkä tahansa kurssin valikoimastamme.


Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!