Toimistokoira

     
 

Kielikoulu Nuevo Mondon mukavaan tiimiin on liittynyt uuden koulutussuunnittelijamme lisäksi kaksi ihanaa italianvinttikoiraa. Haluamme esitellä sinulle kaksi uutta toimistokoiraamme, Taylorin ja Selenan.

Taylor ja Selena ovat tyypillisiä italianvinttikoiria: tyylikkäitä, viisaita, helliä ja hyväntuoksuisia. Niiden harrastuksiin kuuluu oravien jahtaaminen ja lämpimän peiton alla nukkuminen (suurimman osan päivästä). Sen lisäksi, että niiden läsnäolo toimistossa tuo iloa työpäiviimme, on olemassa muitakin hyötyjä, joita saamme kokea toimistokoirien ansiosta:

Koirat takaavat täydennetyn ja innovatiivisen työympäristön. Jokainen, jolla on ollut koira, tietää, miten eläimet yhdistävät ihmisiä – se on tapa löytää yhteinen sävel kenen tahansa kanssa. Työympäristössä eläimet auttavat työkulttuurin ja ihmisten välisten sosiaalisten suhteiden luomisessa sekä yhdistämään työntekijöitä ja asiakkaita useilla eri tavoilla. Koirilla voi olla myös juuri kielten opiskelussa opiskelijoihin rauhoittava ja motivoiva vaikutus. Esimerkiksi lukukoiria on käytetty Suomessa jo melko laajalti eri kirjastoissa ja kouluissa. Koiralle lukeminen voi olla henkisesti hyvin rikastuttava kokemus, erityisesti juuri lapsille, joiden on harjoiteltava lukemista. Kielikoulussamme voi käyttää toimistokoiria myös kehittämään lasten lukutaitoa vieraalla kielellä. Koirat kuuntelevat lasta rauhallisesti eivätkä välitä siitä, jos lukija lukee hitaasti tai tekee virheitä. Koirille lukevat lapset kokevat itsensä toteuttamisen tunnetta, joka kohottaa heidän itsetuntoaan ja rohkaisee heitä lukemaan vieraalla kielellä myös jatkossa.

Koirien seurassa oleminen vähentää myös stressitasoamme, mikä tarkoittaa sitä, että olemme sen verran tuottavampia toimistossa. On tieteellisesti vahvistettu, että eläinten läsnäolo arkitoimissamme alentaa verenpainetta ja vähentää stressiä. Se puolestaan tarkoittaa iloisempaa ja produktiivisempaa työntekijää ja asiakasta. Eläimet tarjoavat meille myös henkistä tukea, mikä saattaa olla juuri se, mitä tarvitaan stressaavan kokouksen tai kielitestin jälkeen. Koirat pitävät meidät toimistossa liikkeessä, aktiivisina ja terveinä. Italianvinttikoirat kylläkin nukkuvat suurimman osan päivästä, mutta hauska tosiasia on se, että koska ne ovat vinttikoiria, ne kuuluvat myös maailman nopeimpiin juoksijoihin.

Koirat tarvitsevat myös työpäivän aikana pieniä leikki- ja ulkoiluhetkiä, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että työntekijämme saavat välttämättömiä happihyppelyitä ja fyysistä liikuntaa, mikä takaa virkeän aivotoiminnan ja hyvän mielen koko päiväksi. Ulkona liikkuminen kauniilla Arabianrannalla ja raikas ilma takaavat työntekijöillemme paljon uutta energiaa ja uusia perspektiivejä, minkä seurauksena kielikoulussamme on koirien ansiosta paljon uusia ja hyviä ideoita kielten opiskeluun.

Jos tämän postauksen lukee yritys, joka vielä empii, ottaisiko toimistoon töihin toimistokoiran tai jonkun muun toimistoeläimen, suosittelemme kokeilemaan sitä rohkeasti ja nauttimaan tuloksista. Työntekijät, jotka voivat ottaa lemmikkieläimensä mukaan töihin, nauttivat töissä olosta paljon enemmän kuin aiemmin ja ovat siten myös pidempään töissä ja tekevät työtä paljon laadukkaammin ja omistautuneemmin. Lopetuksena voisi sanoa, että sanonta ”Rakasta sitä, mitä teet, ja sinun ei tarvitse työskennellä päivääkään” pitää melko hyvin paikkansa.

 
     

Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!