TOEFL iBT –kielitesti Suomessa

Kielikoulu Nuevo Mundossa voit suoritta arvostetun TOEFL iBT – kielitestin.

If you have any question, please, call +358405062398.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) on standardoitu, maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu englannin kielen testi. Testi on jaettu neljään osaan: luetun ymmärtäminen, kuullun ymmärtäminen, puhuminen ja kirjoittaminen. Testi kestää 3,5 tuntia. TOEFL iBT -testi tehdään kokonaisuudessaan tietokoneella.

TOEFL-tutkinto on vaatimuksena yli 6000 oppilaitokseen ja yliopistoon pyrittäessä maailmanlaajuisesti.


Varaukset

TOEFL- testejä järjestämme perjantaisin ja lauantaisin, keskimäärin kolmena päivänä kuukaudessa ympäri vuoden.

Ilmoittaudu TOEFL iBT -testiin Internetin kautta osoitteessa: Register

TOEFL iBT -testiin

Suoritettu testi on voimassa kaksi vuotta. Testin hinta (tilanne 03/2020) on 260 USD ja se maksetaan luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä.

Varaa paikkasi testiin hyvissä ajoin, sillä varsinkin sesonkiaikaan keväällä ja vuodenvaihteessa paikat täyttyvät erittäin nopeasti. Huomioi myös, että testin virallisen tulosraportin saaminen kestää 2-3 viikkoa testin suorittamisesta.

Hae lisätietoa TOEFL iBT –testistä ETS Euroopan sivuilta www.etseurope.org tai ETS USA:n sivuilta www.ets.org.

Uskalla ja kokeile englannin kielen taitosi testikeskuksessamme!

Sijainti

Testikeskuksemme sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa:

Arabiankatu 12

00560 Helsinki

Toisessa kerroksessa sijaitsevaan testikeskukseemme pääset joko portaita ylös tai hissillä Arabianportaalin liikekeskuksen ala-aulasta. Se on hissiltä heti oikealle.

HSL Reittiopas kertoo kulkuyhteydet.

Saavu paikalle viimeistään noin 20 minuuttia ennen testin alkamista, mukana on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus (EU-maiden kansalaisilla passi, ajokortti tai kansallinen henkilökortti, muiden maiden kansalaisilla passi). Kaikki testit tehdään tietokoneella ja kaikki testeissä tarvittavat apuvälineet saat testikeskuksestamme.

Todistukset

Tarvitsetko virallisen käännöksen koulutodistuksistasi englanniksi? Ota meihin yhteyttä tai tuo ne mukanasi kun tulet suorittamaan testin!


Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!